![]() |
en aklıbaşında üye |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar Kişi |
|
kerd ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 14 Olcak 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2758 |
![]() ![]() ![]() ![]() Yazım: 02 Astos 06 saat 17:09 |
evet bu katagorya için normal insanları yazdık alınmayın üzerinize ben oyumu kendimden yana kullancam kusura bakmayın özeleştiri yapıyorum bu sıralar |
|
içine resim konulan kolyelerden istiyom
|
|
![]() |
|
cenkolik ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 25 Olcak 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 3259 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
egee'yle kapışıyor olmanız gözlerimi yaşarttı kert hanım, eheh..
|
|
sıpeysimsi şey sıprey ya da öyle |
|
![]() |
|
jeff buckley ![]() Co-Admik ![]() ![]() Kayıt: 25 Nissan 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2997 |
eheh hiçbiriiii
|
|
pain of salvation istanbul'a gelsin...gelsin..gelsin.
|
|
![]() |
|
kerd ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 14 Olcak 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2758 |
oyun bozanlık yok emme jeff hanım ben mesela gayet normalım
|
|
|
|
![]() |
|
charlie brown ![]() Deynek Sahabı ![]() Kayıt: 31 Astos 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1621 |
ben de kendimi normal sanıyodum.
|
|
people move on
|
|
![]() |
|
the ismail ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 16 Astos 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1578 |
eheh çok normalim ben evet. aklımbaşımdadır. risksiz hayat. en iyisi.
|
|
Bu hayat için, yayında ve yapımda emeği geçen Tanrı'ya teşekkür etmek isterdim ama maalesef...
|
|
![]() |
|
karinca ![]() Co-Admik ![]() ![]() En Berduş Üye Kayıt: 19 Hazren 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 3972 |
ismaile aklıbaşında diye bilen zihniyeti kınıyorum.. İlla kirli çamaşırlarını döktürtçeksiniz çocuğun.. =)
|
|
![]() |
|
kınamanız tutmuş sizin her topikte kınamışsınız allahtan üzerime alınmam sizin sözlerinizi direkt kerd desenizde bu kişiyi normal değil içimizdeki en normal olarak düşünün |
|
|
|
![]() |
|
the ismail ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 16 Astos 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1578 |
bu sıralar herkes alternatifken normal olmak negzel şeymiş öyle :P
|
|
Bu hayat için, yayında ve yapımda emeği geçen Tanrı'ya teşekkür etmek isterdim ama maalesef...
|
|
![]() |
|
jeff buckley ![]() Co-Admik ![]() ![]() Kayıt: 25 Nissan 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2997 |
egee kim ola ki allah kahretmesin
|
|
pain of salvation istanbul'a gelsin...gelsin..gelsin.
|
|
![]() |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Foruma Zıpla | Forum Yetkilersi ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |