![]() |
burda nüçün gimse yok |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar Kişi |
|
abudabi ![]() Çömez, yazık ![]() ![]() Kayıt: 07 Şubart 12 Yer: abudabi Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() Yazım: 21 Şubart 12 saat 19:17 |
niçün kimse bişey yazmıyor forum pek faal değil gördüğüm gadarıyla.
|
|
![]() |
|
jumanji ![]() Çömez, yazık ![]() ![]() Kayıt: 20 Şubart 11 Yer: aydın Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkes kendi köşesine çekilmiş anlaşılan.
|
|
![]() |
|
electro ![]() Torpilli Üye ![]() ![]() Kayıt: 04 Sarılık 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 590 |
Rivayet olunur ki senede 1 karanlik gecelerde forumun derinliklerinde yasayan uyelerin cigliklariyla forumu geri dondurme cabalari olurmus. Ama hepsi husrana donusurmus.
Valla forumun son aktif donemlerine yetistim ben. Ama ben pek aktif degildim. Sanirsam buyuk bir felaket okdu forumda 2012 misali:) sonra herkes kosesine cekildi. Ama keske biri of the influenced people bu sene de forumu csnlandirma cabasina girse. Bulusulsa. Gorusulse. Bu sene gunu gunune yazicam lan ben dese herkes. |
|
cıngıl
|
|
![]() |
|
katilkedipisick ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 01 Şubart 06 Yer: Antalya Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2138 |
ben burdayımm :)) sık sık girip bakıyorum ama bi hareket olmayınca..
|
|
![]() |
|
electro ![]() Torpilli Üye ![]() ![]() Kayıt: 04 Sarılık 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 590 |
Ben de varim. Gelin forumu 2 kisilik forun edelim. Daha sonra burdaki her girisim gibi 2 sene sonra bakanlar" bunlar da becerememis" desinler:) Yada neden olmasin!! |
|
cıngıl
|
|
![]() |
|
katilkedipisick ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 01 Şubart 06 Yer: Antalya Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2138 |
Valla bende şu ara tus kaygıları dışında pek birşey yok ama olsun ben katlanırım yabancı değilim diyorsanız eyvalla
|
|
![]() |
|
Ben bol bol sizi kontrol etmeye giricim efem o zaman foruma. Maksat forum degil biz senlenelim. Tus dervis cilesidir
|
|
cıngıl
|
|
![]() |
|
karinca ![]() Co-Admik ![]() ![]() En Berduş Üye Kayıt: 19 Hazren 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 3972 |
kim demis forumda kimsecikler yok diye? nç nç nç..
|
|
Wow. veya Vaaaaaauuuuv?!
|
|
![]() |
|
charlie brown ![]() Deynek Sahabı ![]() Kayıt: 31 Astos 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1621 |
bakayım? aa gerçekten yok.
|
|
people move on
|
|
![]() |
|
karinca ![]() Co-Admik ![]() ![]() En Berduş Üye Kayıt: 19 Hazren 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 3972 |
Siz öyle sanın serdar bey, gözümüz üzerinizde.. Öyle koşar adım haldun taner'in önünden geçip rıhtıma giderseniz tabii ki görüşemeyiz..
|
|
Wow. veya Vaaaaaauuuuv?!
|
|
![]() |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Foruma Zıpla | Forum Yetkilersi ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |