![]() |
En son hangi kitabı okudunuz? |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 123 21> |
Yazar Kişi |
|
jeff buckley ![]() Co-Admik ![]() ![]() Kayıt: 25 Nissan 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2997 |
![]() ![]() ![]() ![]() Yazım: 09 Sarılık 04 saat 21:59 |
veya şu an hangi kitabı okumaktasınız? okuduğumuz en iyi kitap konusunun yanı sıra böyle bir konu olması iyi olur diye düşündüm.. şu günlerde Victor Hugo'nun "Bir İdam Mahkumunun Son Günü" isimli kitabı okumaktayım..kendisi bir hayli ince ama vakit bulamadığım için bitiremedim. okuduğum kadarıyla gayet güzel. |
|
pain of salvation istanbul'a gelsin...gelsin..gelsin.
|
|
![]() |
|
BüCüR ![]() Torpilli Üye ![]() ![]() Kayıt: 01 Kaslım 04 Yer: İzmir Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 613 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
şu an Michael Cunningham ın saatler adlı kitabını okuyorum.. ahmet ümit ve tuna kiremitçi nin kitaplarını okudum onlar bence güzeldir uygundur tafsiye edilir... |
|
insanlar ikiye ayrılır;bacaklarından caaarrrttt diye...
|
|
![]() |
|
karinca ![]() Co-Admik ![]() ![]() En Berduş Üye Kayıt: 19 Hazren 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 3972 |
En son Dif kitabına bakmıştım biraz.. |
|
Wow. veya Vaaaaaauuuuv?!
|
|
![]() |
|
LadyBird ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 07 Hekim 04 Yer: Ankara Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2340 |
evet bittiğine göre artık en son okuduğum kitap da vinci şifresi... soluksuz okudum diyebilirim. kurgusu beni dehşete düşürdü. şifreler gerçekten heyecan vericiydi. gerçi benim gibi bir kurnazı çok fazla kandıramadılar kitabın sonuna kadar bir sır gibi saklanan bazı şeyleri üstelik hedef şaşırtmak için yapılan tüm uğraşlara rağmen bildim... yinede kitap süper okumayan arkadaşlara tavsiye ederim..
|
|
ben Ladyguş deeliiim...
|
|
![]() |
|
ugurcanyavuz ![]() Deynek Sahabı ![]() Kayıt: 30 Mayz 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2013 |
neymiş şifre söleyin o zamanda boşuna okumayalım kitabı
|
|
bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler.
|
|
![]() |
|
LadyBird ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 07 Hekim 04 Yer: Ankara Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2340 |
aohao olmaz hem kitapta tek bir şifre yok bir şifreden başka bir şifreye kitabın sonuna kadar karşınıza bir sürü şifre çıkıyor ve bu şifre bir kripteks i açıyor. kripteks in içinde ise başka bir şifre var oda hz isa'nın eşi olduğu söylenen magdalalı meryem'in mezarının yerini söylüyor... yahu okuyun işte altı üstü 500 sayfalık bir kitap ben işin gücün arasında 3 günde okudum...zaten elinize bi aldınızmı bırakamıyorsunuz. ha şurayı okuyum ha burayı okuyum derken bi bakıyorsunuz kitap bitmiş.. |
|
ben Ladyguş deeliiim...
|
|
![]() |
|
karinca ![]() Co-Admik ![]() ![]() En Berduş Üye Kayıt: 19 Hazren 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 3972 |
Ya şifre mi istiyonuz kardeşim.. Al sana şifre.. 10010101010101001011010110101001001011101001010111110000011 ahanda gel çöz..
|
|
Wow. veya Vaaaaaauuuuv?!
|
|
![]() |
|
ooooooy hiç uğraşamam kitaptaki şifreler böyle değil... şiirlerin içine saklanmış gerçekler var... şiirdeki her dizenin her kelimenin bir anlamı var ve başka bir şifrenin bulunmasına yardım edip o şifrenin olduğu yeri tarif ediyor...
|
|
ben Ladyguş deeliiim...
|
|
![]() |
|
jeff buckley ![]() Co-Admik ![]() ![]() Kayıt: 25 Nissan 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2997 |
en son cenk erdem bey'lerin müebbet muhabbet isimli kitabını okudum. ya doyamıyorum ne yapayım, böyle ara sıra okuyorum tekrar tekrar. bi de geçen sene imzalattımdı kendilerine, durup durup ona da bakıyorum, çok güzel yaa, nasıl mutlu olmuştum cenk bey'in yazdıklarıyla. o zamanlar bayaa bi cenk bey hayranı idim. bu arada halen ilk bahsettiim kitabı bitirmiş değilim. |
|
pain of salvation istanbul'a gelsin...gelsin..gelsin.
|
|
![]() |
|
muebbet muhabet comda cenk ve erdem beyler kitaplarını satışa sunmuşlardı ama nasıl yapmışlarsa bir türlü satın alma işlemini gerçekleştiremiyordunuz... bende sinirlenip bir daha denemedim...
|
|
ben Ladyguş deeliiim...
|
|
![]() |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 123 21> |
Foruma Zıpla | Forum Yetkilersi ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |