![]() |
Nerde bu sinek? Nerde bu insanlar? |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Yazar Kişi |
|
fnrlsng ![]() Deynek Sahabı ![]() Kayıt: 03 Hazren 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1615 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
komşuluk böle günler için geçerli nede olsa.. :P
|
|
Öhöömm;
Hoaaakk ptuuuuuğğ. |
|
![]() |
|
electro ![]() Torpilli Üye ![]() ![]() Kayıt: 04 Sarılık 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 590 |
deel mi efenim.günü geldiğinde kullanamıycaksam ne diye besliyeyim o komşuyu hemen kapının önünde vede niye kapı açtığımda karşımda belirmesine tahammül edeyim.hakettim yani
|
|
cıngıl
|
|
![]() |
|
fnrlsng ![]() Deynek Sahabı ![]() Kayıt: 03 Hazren 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1615 |
ay aman hadi bea ağustos bitti öff bekle bekle bekle... aaaa !!
|
|
Öhöömm;
Hoaaakk ptuuuuuğğ. |
|
![]() |
|
jeff buckley ![]() Co-Admik ![]() ![]() Kayıt: 25 Nissan 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2997 |
gerçekten de yeter artık...kaç aydır izleyemedik, özledik.
|
|
pain of salvation istanbul'a gelsin...gelsin..gelsin.
|
|
![]() |
|
evet özledikkk!!!!!!!! ö-z-l-e-d-i-k!!!!!!!!! vi mis yu be daha ne diyelim ya ay öf içimi döktüm şekerim.. :P
![]() |
|
Öhöömm;
Hoaaakk ptuuuuuğğ. |
|
![]() |
|
rohanrider ![]() Çömez, yazık ![]() Kayıt: 22 Astos 05 Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1 |
sinek tv mi? dijitürk mü?
|
|
![]() |
|
tapoem ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 18 Mayz 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 1858 |
bkz. digiturku tek kanaldan ibaret sanan zihniyet.
|
|
![]() |
|
bkz. ekşi sözlük işte alışkanlık yapıyo.. :) (n'aptım lan ben? harbiden yapıyo) |
|
Öhöömm;
Hoaaakk ptuuuuuğğ. |
|
![]() |
|
cenkolik ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 25 Olcak 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 3259 |
hehee ben engelliyorum olm! :p ben izleyemezsem hiçbiriniz izleyemezsiniz!! "nıahhaaha" ;)
yok yok izleyin kaydedin falan bizler de yararlanalım;) hehe çıkarcı bi kimseyim. hatta zihniyet de olablübüm. |
|
sıpeysimsi şey sıprey ya da öyle |
|
![]() |
|
yararlandırtmicam işte.. hıh! bana ne, bana ne.. :)
aslında uygun fiyatla satabilirim size kayıtları.. asıl şimdi nıhahahahaaaaa... hem para da kazanırım.. çok çıkarcı bi yaşam formuyum şekerim ben n'apim.. :P |
|
Öhöömm;
Hoaaakk ptuuuuuğğ. |
|
![]() |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Foruma Zıpla | Forum Yetkilersi ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |