![]() |
beynimi satıyorum |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar Kişi |
|
kerd ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 14 Olcak 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2758 |
![]() ![]() ![]() ![]() Yazım: 14 Heylül 05 saat 17:30 |
bayandan, az kullanılmış, temiz, hiç cigabayt harddisk bonus, vörd, akses gibisinden kartlara taksit yapılır
|
|
içine resim konulan kolyelerden istiyom
|
|
![]() |
|
Ekinoks ![]() Torpilli Üye ![]() ![]() Kayıt: 14 Kaslım 04 Yer: Türkiye Dışı Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 833 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
katran baglamamis ama ayni zamanda gözyasiyla yikanmamis pir pir atmaktan yorulmus ama biraz bakim isterse yine tikir tikir calisicak bi kalp var bende.
takas etsek? |
|
Para mi Insana Bagli,Insan mi Paraya Bagli?Bu insana Bagli..
|
|
![]() |
|
turnusol ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() En Devrimci Üye Kayıt: 11 Hazren 04 Yer: İzmir Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2602 |
ben huzur istiyorum elinizde varsa uygun bi fiyat verirseniz konuşabiliriz
|
|
başka bir dünya mümkün...
|
|
![]() |
|
chenne ![]() Deynek Sahabı ![]() En İsyancı Üye Kayıt: 26 Sarılık 04 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 4081 |
harpten çıkmış bademciklerimi ve toplar damarımı satıyorum..toplar
damar toplamaz damarla takas edilebilir ama öyle bi güzellik
yapalım..
|
|
![]() |
|
bonshuck ![]() Torpilli Üye ![]() ![]() Kayıt: 19 Olcak 05 Yer: Ankara Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 818 |
kerd: beyin ---> istemem (az kullanılmış ama kime göre az; bence çok kullanılmış) (temiz... içinde kaç tane tilki dolaşıyo haberin var mı senin? ne temizi) (kanımca hiç cigabayt değil de dolu hafıza mevcut...) yok yani hem ürün sağlam değil hem de ne kadar idare eder bilinmez... ama arkadaş hatrına, destek olmak adına bi şeyler düşünülebilir
turnusol bey: huzur ---> efenim gece oldu mu, sessizlik ve temiz hava baş gösterdi mi açın camınızı, açın açın... sonra içinize koca bi tır dolusu nefes çekin... sonra biraz dışarıya bakın... uyuyun... sabah olsun, erkenden kalkın, yeni yeni hareketlenmeye başlayan sokakları izleyin, bi nefes daha çekin içinize... hayat arada duruluyo ama devam ediyo beah deyin sonra... işte ucuza, hem de temiz... bu da arkadaş kıyağı... buyruns ;)
sayın ekinoks ve chenneye lafım yok... işiniz zor efendiler :) |
|
sing for absolution...
|
|
![]() |
|
Ekinoks ![]() Torpilli Üye ![]() ![]() Kayıt: 14 Kaslım 04 Yer: Türkiye Dışı Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 833 |
askin pazarinda canlar satilir satarim canimi alan bulunmaz
isim zor hakkaten :-) |
|
Para mi Insana Bagli,Insan mi Paraya Bagli?Bu insana Bagli..
|
|
![]() |
|
kerd ![]() Deynek Sahabı ![]() ![]() Kayıt: 14 Olcak 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 2758 |
bonşuk hanım saolun az arkadaş deelsiniz hani sizi evlat edinicem bu aralar unutturmayın bana eet cenkerdem.kom tarafından verilmiş olan deyneğimi satıyorum efendim sadece karargah şifreside satılır gerçi
|
|
|
|
![]() |
|
evet farkettiğiniz üzere çoktan sattım boşun talip olmayın napalım bi tane vardı farkındayım çok fazla ihtiyacı olan var ama kusura bakmayın |
|
|
|
![]() |
|
puhp ![]() Torpilli Üye ![]() Kayıt: 10 Nissan 05 Yer: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 605 |
ama ama.. ben yillardir para biriktiriyodum alayim diye.. firk.
|
|
![]() |
|
agresifteo ![]() Çömez, yazık ![]() ![]() Kayıt: 10 Şubart 11 Yer: Kuşadası Durum: Çevrimdışı Mesaşlar: 7 |
Merak ettim beyninizden memnun mu acaba sattığınız kişi? :}
|
|
![]() |
Cevarp Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Foruma Zıpla | Forum Yetkilersi ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |